top of page
Paintedeco-Scritta-logo-letter.png

 

Hallo daar, 

Ik ben Raffaele, uw lokale schilder gevestigd in Lemmer.


Ik ben een ervaren, gediplomeerd en volledig verzekerd schildersbedrijf sinds 2012.

Ik ben in 2022 van Australië naar het mooie Nederland verhuisd.  

Ik ben trots op mijn werk, en ik zal blij zijn om uw woon- of handelszaak te schilderen en te decoreren.

 

​Ik ben gefocust op de details en neem de tijd die nodig is om een hoogstaand resultaat te leveren aan uw schilderproject.

Als u een huiseigenaar bent die een frisse jas op het huis of een bedrijf nodig heeft, bel me dan om uw behoeften te bespreken.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Tot ziens.

Raffaele M.

Bekijk mijn Google-recensies uit Australië

SERVICES

DIENSTEN

Cucina moderna
Interieur

Ik zorg voor reparaties en restauraties van alle oppervlakken, van uw muren tot uw keukenkasten, en alle materialen met elke afwerking die u het leukst vindt, zoals roller, borstel, spuitbus, structuur en behang, het zal uw huis een unieke uitstraling.

paint-home-exterior-hero.jpg
Exterieur

Het weer is ruw; Ik gebruik de topverf alleen om uw huis te beschermen, de constructies een lange levensduur te geven en waarde toe te voegen aan uw eigendom.

Verniciatura Deck
Houtwerk exterieur

Dekken, hekken, leuningen, bescherm uw houtwerk tegen weersinvloeden, met behulp van marine grade weatherproof 

verf/olie.

Cabinet Maker Sketch
Restauraties

Ik kan uw oude lades/kast nieuw leven inblazen, repareren en restaureren, en vervolgens een antieke of moderne look geven, zoals een white wash-afwerking voor een strandhuis, of meer klassiek zoals Deense olie of vernis om de meubels te conserveren, of als u wilt om iets anders te proberen, zoals een verweerde Chalk Paint-afwerking.

Wallpaper polkadot
Behangen

Creëer een unieke kenmerkende muur met een uitstekend behangontwerp, geef uw huis of bedrijf een onderscheidende uitstraling.

stucco.jpeg
Decoratieve
verfeffecten

Wat dacht je van een Venice Stucco to je feature wall? ...of een metaaleffect, of gepolijst betoneffect, of... laat je fantasie de vrije loop, en ik regel het werk.

OVER

Helderheid:

Ik bezorg u een gedetailleerde offerte, geen verborgen kosten of last-minute toeslagen, u weet altijd met een gerust hart wat u betaalt.

Arbeidsethos: 

Ik zorg persoonlijk voor uw project zonder dat u tussendoor met onderaannemers te maken heeft, ik houd u stap voor stap op de hoogte van uw project en ben altijd bereikbaar voor al uw vragen.

Netheid:

Ik zorg voor het beschermen van uw meubels en vloeren en het inrichten van de kamers; eenmaal gedaan, zal alles vlekkeloos en in zijn oorspronkelijke positie worden achtergelaten. 

Ondersteuning na verkoop:

Ik garandeer mijn vakmanschap voor 5 jaar, wat betekent: ik garandeer dat het aangebrachte coatingsysteem gedurende een periode van vijf jaar niet zal afbladderen, schilferen of blaren als gevolg van een verkeerde voorbereiding van het oppervlak of het aanbrengen van het coatingsysteem, en natuurlijk zal de verf gaan veel langer mee dan dat.

Maar in geval van storing zal ik u gratis helpen het probleem op te lossen.

ABOUT
PROJECTS

PROJECTEN

Hier een aantal example om je een idee te geven van wat ik voor je kan do.

Klik op de afbeeldingenom de projecten in te voeren.

PRODUCTEN

Dit is de reeks merken die ik het meest gebruik, voor elk project is er een specifiek product dat het beste bij de klus past, gebaseerd op het uiteindelijke doel van de oppervlakken en uw budget.

MEER-DAN-VERF-ALLEEN-Trimetal-logo_edite
Products
CONTACT

CONTACTEN

Vragen

Voor vragen of opmerkingen kunt u mij tijdens kantooruren van 9.00 tot 17.00 uur bellen of sms'en op 0626326283 of het volgende formulier invullen; Ik zal u zo snel mogelijk antwoorden.

Bedankt voor je tijd.
Raffaele M.

Thanks for submitting!

Mercury Painting & Decorating

Lemmer

KVK: 87538873
 

 

Je kunt mij ook vinden in:

fb.png
insta.png
google_PNG19630_edited.png
youtube-logo_8_edited.jpg
bottom of page